Svårt att välja

Jag sitter och tittar på skon som jag är helt kär i och jag vet inte hur jag ska göra. Den finns här i skellefteå men i fel storlek vilket är väldigt synd, men jag funderar om jag ska köpa den i alla fall i en storlek mindre än vad jag behöver. Det är ett stoooort dilema för mig.
-

(jag vill ha den!!)
-
Jag har nyss räddat sakerna jag vill ha kvar från min dator så nu kan jag omformatera och fixa windows 7 på den men det kan jag inte göra i kväll ska nämligen ta hjälp av en av mina bröder <3.
-
I fredags var jag med några av mina kompisar och diskobovla vilket visa sig inte vara så speciellt men det var ändå skoj. Sen gick vi på coop och där väntade jag och en kompis på stjuss hem.
Då fick jag träffa min lillkusin som satt i bilen och också förljde med hem till oss.
-
I går så började jag rädda min dator och försökte även hitta på något annat att göra. På kvällen fick vi besök så mamma fixade efterrätt och lite godis vilket var jäätte gott.
-
Nu ska jag ta och hitta på något att göra och lämna er i fred.




STRIKE!!

LOV!!!!!!
nu har jag lov vilket är jätte skönt!!!! och om en liten stund ska jag in till stan och titta på några skor och sedan äta och vidare till Disco Bowling med några av mina kompisar.
-
Jag har med mig kameran i kväll så förhoppningsvis så får jag några bra bilder på alla och kommer förhoppningsvis att så in bilderna på datorn.
-

(google bild)
-
Nu ska jag vara sosial och även ta lite snygga bilder...
Puss
ha en trevlig kväll




SKOR!!

jag behöver nya vinter skor och nu har jag äntligen hitta några som jag troligtvis kommer att köpa.
-

Softwalk för 899 kr
-
Dom var inte så fula för att vara softwalk. Softwalk är ett tant märke men tack vare att dom e sköna och snygga så vill jag ha dom.
<3
PUSS



Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl iaf snubbla lite?

I dag har vi i Hp1 haft matte prov. Jag svarade på alla frågor utom 1 för jag minns inte hur man löste den. Men då jag hade gått ut ur klassrummet och satt mig för att vänta på mina vänner kom jag på hur man skulle lösa uppgiften. Jag är nu lite smått förbannad men jag hoppas jag har nog med rätt för att få VG i alla fall.
-
I morgon ska jag och några av mina kära vänner fara och äts på stan och discobowla. Jag länktar jätte mycket :).
Jag tänkte ta med mig kameran och fota. Vi får hoppas att det blir några bra bilder i alla fall.
-
Min minsta kusin kommer och ska sova över till i morgon för att hans föräldrar ska bort. Så då får jag träffa han litegrann.
-
mammas bild
En bild på balder för er som vill se. mamma tog fotot med hennes kamera då vi åkte pariserhjulet.
-
Nu får jag önska er en trevlig kväll och en god natt för nu ska jag packa allt till i morgon(har även bad på gympan) och städa här hemma så att vi får plats med en till person.
-
PUSS




Kasta inte sten i glas hus

Jag ska snart krypa till kojs men först tänkte jag berätta att vi hade småföretagaande prov i dag och jag fick bra poäng. Max var 28, vg eller mer var 22, g var 14 och jag fick 24,5 så jag är jätte nöjd. - Tänkte bara påminna er om att rösta om viken bild jag ska ta. - Puss god natt PLC



JUL?

Hej hej hej
I dag var det skola igen som vanligt men nu är det några få dagar kvar innan lovet!! :D Det kommer att bli jätte kul.
På fredag ska jag och några kompisar från klassen hitta på något att göra, men just nu tjafsar vi om vad vi ska göra för först var det bestämt att vi skulle på boda boo! men sen visade det sig att det blir ganska dyt så vi funderar på andra alternativ.
Min lillkusin ska också komma på besök.
Hoppas det blir en lyckad fesdag.
-
Vad ska ni göra på fredag??
-
Är det någon mer än jag som redan har börjat oroa dig in för julen? jag har redan börjat fråga vad folk önskar sig i julklapp och skälv börjat fundera vad jag vill ha i julklapp. Är jag tokig??

Lilla nelly. kanske bara några månader efter dom hade fått henne.
(oredigerad)
-
Nu ska jag antingen försöka rädda lite saker från min dator eller fixa till mer i mitt rum så det går att vara där inne (riktigt så farligt är det inte). Eller ska jag börja med en önkelista.
Så ha en kul kväll och plugga ite igäl er...
Puss




Data

Tjena sitter och har datakunskap nu inte det bästa ämnet i skolan.
-
Jag funderar om jag ska göra en almenacka av mina bilder också, men jag vet inte om jag har bilder till varge månad. Vi får se om det blir en i alla fall.
-
Nu ska jag återgå till datakunskapen och excel.
Ha det bra
-
PUSS




I ramar

Sitter just nu brevid min mamma och ska titta på mina bilder. jag ska nämligen framkalla några stycken som jag sen ska ha i några ramar i mitt rum.
jag är ganska nöjd över bilderna jag tar även om jag fortförande trännar och inte är riktigt så bra som jag vill vara.
-
tänkte ni kanske vill hjälpa mig att bestämma några av bilderna jag ska framkalla så det är bara att ni röstar på bilderna här nedan.
(dom är snyggare utanför bloggen)
-
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12)(13) (14) (15) (16) (17) (18) (19) (20) (21) (22)
-
NU ÄR DET BARA ATT RÖSTA!!!! Ni har ca en vecka på er så skynda!!
(skälvklart får ni rösta på flera men inte på alla)
-
Nu ska jag fortsätta med mitt och jag hoppas ni röstar
Puss



Data

Sitter just nu och har datakunskap  vi skulle titta på några videor men jag tror inte att det var så många som gorde det. Jag såg i alla fall 2 st videor som handlade om att blogga så jag hoppas jag har lärt mig något av det så att det blir lite roligare att läsa.
-
Vi har snart lunch som tur är för jag är jätte hungrig och mat är ju så gott, även om skolmaten inte alltid är så god.
nu ska jah hitta på något annat att göra och inte uppehålla er mer
PUSS

Uppdatering: vi fick sluta tidigare!!!! :)




Ellos

Hejsan jag sitter nu och bevakar mitt antivirus program och ser till att det jobbar. Jag sitter också och kollar ellos katalogen med mamma vi har nämligen äntligen fått hem kläderna vi beställde. Allt mitt var ett bra kör men en klänning som mamma köpte satt inte så bra på henne så jag fick den. Vi tog kort på nästan allt men jag har ju virus på min dator så det kanske tar tid innan ni får se. Nu ska jag titta i katalogen igen så ni får ha en bra kväll. Puss PLC



Virus

Sitter nu på skolan och väntar på att engelskan ska börja mina kompisar kastar flygplan och jag lyssnar på musik och är rädd att min dator ska vara paj då jag kommer hem jag har nämligen virus på den och kör ett virus program som jag inte vet om det funkar men förhoppningsvis är den inte död. Jag ska se om jag kan göra något för att ha roligt innan den tråkigaste lektionen börjar. Ni får ha det bra och jag kommer kanske att gå in om inte datan paja PLC Puss



INTERNET IGEN!!!

JAAAA!!! nu har jag äntligen internet igen det försvann i söndags.
-
jag har i alla fall suttit och spelat 1 monkey island i ny version hela helgen. Jag tycker att det spelet är jätte roligt och klurigt så jag har inte gjort såmycket i helgen joo justja jag har även möblerat on lite i mitt rum och även fotat lite det låg ju faktiskt kvar lite snö.
-
I dag har vi haft prov i word på datakunskapen och jag hoppas att det gick bra det kännes i alla fall så jag hoppas att det gick bra för alla andra också.
-
Nu ska jag i alla fall njuta av internet och se lite tv och förhoppningsvis kommer en kompis förbi med en katt lins.
-
En liten fråga: vad tycker ni att jag ska förbättra med bloggen? mer bilder, mer om mina intressen, frågestund....???
-
nu får ni ha det gött



Turism

sitter och har sista lektonen nu men jag är klar så jag har slutat. Tänkte att jag skulle titta in och skriva något men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om så ni får se en bild från japan som jag har med i ett turism arbete.
-

japans best bevarade slott
-
Puss




Snöööööö

Nu har första snön kommit till skellefteå och jag är inte glad för jag lär frysa häcken av mig. Om snön ligger kvar till helgen kan det hända att ni får en snö bild. Nu ska jag stiga upp ur sängen och skynda mig att duscha så jag hinner med bussen. Måste gå lååång tid innan den går för att jag inte har så bra skor och kommer att se ut som bambi på hal is. - Vad tycker ni om snön? - Puss PLC



ENG

har engelska nu :) näst sista lektionen :) slutar tidigare i dag har ingen Näthandel i dag så jag hinner med 3 bussen hem ♥.
I bland gillar man lärarna <3
Får se vad jag gör då jag kommer hem nu ska jag i alla fall fortsätta att träna på glosorna som vi har i ett prov i morgon och jag kan INTE stava dom....
-
PUSS



Hej Just nu tittar mamma på lyx fällan på min dator och pappa tittar på en triller/skräkis och jag gömmer mig i en cellbes katalog (damkläder). Det känns ju roligt not. Hoppas ni har det bättre. jag hoppas att jag kan somna i kväll annars vet jag vem jag ska skylla på. Puss PLC



Tisdag

hej heej hej
Sitter och spelar Flood runner 2 i dag och funderar om jag ska göra något mer nödvändigt.
I söndags satt jag i alla fall och spelade Monkey island3 som jag tycker att ni borde testa. Man springer runt och letar olika saker och pratar med folk så man kan få sin fru tillbaka. Jag har ingen aning om hur många versoner det finns men det finns många!
-
(Tror inte det är monkey island 3)
-
Har ni nått spel som ni kan tipsa mig om?
-
Jag ska i alla fall sätta i gång och spela nått spel så ha det bra
-
PLC
PUSS



MUSIK!!!

Tjenare i dag händer det inte så mycket. jag har laddat en tvätt och ska kanske köra en till maskin så jag har rena kläder att ha i skolan.
Funderar på om jag ska handtvätta också.
-
Satt och prata med Frida i går så jag fick musik av henne som jag ska försöka lägga in på mobilen. Jag ska också försöka att få över bilderna från mobilen till datorn men man vet aldrig hur det går.
-
Ska nog försöka rita nått i dag medan tiden försvinner.
-
(en bild på en ros som jag vart ganska nöjd med, tagen för några år sedan)
-
PUSS



MAT MAT MAT

tjenare
just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar ska få hamburgare och ris till middag.
Har tyvärr fått problem med att koppla ihop mobilen med datorn. jag som hade tänkt visa er lite bilder som jag hade tagit med den men tyvärr blir det inte så i dag.
-
maten är nog snart klar så jag ska gå och duka
PUSS



halloween

Hej
snart är det Halloween och jag tänkte rita lite som är inspirerat av halloween så jag ska komma in i känslan innan vi ska på boda boo!.
tänkte rita nån pumpa eller så vi får se :) och förhoppningsvis blir resultatet bra nog att ni kan få se.
-
-
Ha det bra
Puss



God morgon

Förlåt att det inte vart nått inlägg i går, hade fullt upp med turism (min dröm resa) som skulle ha varit klar förra veckan. Har bara en lektion i dag och det är matte, men jag ska typ dit enbart för att äta mat. Det är tex mex buffe hoppas den är lika god som förr. Ska föröka hinna köpa pocky i dag. Nu ska jag se om jag kan somna om ska inte upp förän om en halv timma enligt min väckare. Puss PLC



3 oktober 2010

Här kommer bilderna från 3 oktober.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hoppas ni skriver nån kommentar om mina bilder både dåliga och bra.
Ha det bra
PUSS
PLC



sur

Hej
Tyvärr blir det inga bilder i kväll har inte gått så bra att ladda in dom så det har tagit massor med tid och jag är jätte trött.
Ni kan få en gammal bild i alla fall.
-
Puss
PLC



Foto

Tjenare
Jag är inne i nån fas då jag bara vill fota fota fota. Så då jag kommer hem så lägger jag in bilderna jag fotade i går på datan och går ut och fotar mer.
Så får ni se ännu mer bilder då jag kommer hem igen.
Just nu har jag datakunskap men jag är klar med allt vi ska göra så jag har inte lektion nu och på fredag har jag inte häller nån lektion, Ganska skönt.
-
Nu ska jag sluta skriva här och kanske gå ut på FB.
Ha det Gött!
PLC



Jag älskar att fota hösten

hej
Jag har nu kommit hem från min foto rund och jag kan knappt skriva för att mina fingrar fryser. Vi får se när jag lägger in bilderna, ska äta om några minuter och sen är det ridning så det blir tajt om tid.. jag kan då lova att dom kommer upp inom en snar framtid.
Puss
PLC



Pic

Tjenare
Nu ska jag gå ut och försöka fånga hösten igen. ska försöka få in bilderna hit sen så ni får se dom om det inte blir försent bara.
-
Ha bet bra
PUSS
PLC



Photos

Här är några av dom bilderna som jag tog i dag.
-
-
Here are some of the photos I took today.
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
PLC Ha En Bra Kväll
PUSS




snygga smycken

Hej
Tittade lite på deviantart.com medans ett program på datorn laddade och hittade den här snygga klockan.
Och ser att den finns till salu på http://www.etsy.com/shop/aranwen och där finns det fler jätte snygga smycken.
Puss
PLC



höst

Hej hej hej
Just nu sitter jag och kollar på bilderna jag tog i dag. Jag är faktiskt nöjd med dom.
Hösten kan vara ganska rolig i bland och det är då man vill fota. Alla färgerna på löven även döda blommor tycker jag är kul.
-
Om en liten stund så kommer jag förhoppningsvis att ladda upp några av dom.
Puss
PLC



buuuuuda burg

hej
kom nyss hem från boda borg och jag är inte nöjd med min insats. 7 stämplar jag kan inte fatta det. Andra laget fick fullpott 14/14 (15onde banan var avstängd) jag är vädigt avis.
tur att vi ska fara till boda under boda booooooo! då måste jag få fullpott eller i alla fall bättre än min rekord.
ni kan nog gå in på niinalofgren.blogg.se för att se lite bilder på oss.
-
nu ska jag ligga och titta på TV tills jag somnar(lär inte vara länge innan des). hoppas ni har haft en rolig kväll.
-
Puss PLC



SV

Tja!!
Sitter nu och väntar på att våran svenska lektion ska börja.
I dag ska jag och några kompisar på boda borg och ha lite skoj.
vi ska äta på dallas också.
Nu är det bara 6 min kvar innan vi börjar och jag ska göra lite annat nu.
Puss
PLC




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!