sommar bilder

Hej i dag har jag varit ute och fotat lite blommor och sedan bara tagit det lugnt och legat i soffan. Men nu måste jag gå ut och jobba lite grann.
-
bilder på blommorna kommer senare då jag har hittat kabeln till kameran.
-
Ni får ha det bra
PLC



Oska

Nu är oska(r) i farten. HJÄLP! Nu ska man ligga och oroa sig över det samtidigt som man försöker sova. Jag brukar tycka att oska är lite spännande och roligt men nu då det är bara jag uppe som ska försöka sova så blir det bara läskigt. (*önskar någon var här*) Plc god natt



Nej! Inte hultsfred!

Har ni hört hultsfred festivalen ställer in i år och dom kanske ska lägga ner allt. Jag som vill dit. Jag tycker det är jätte synd. Jag har drömt om att få fara vill hultsfredfestivalen ända sen jag började lyssna på linkin park och alla dom andra rock banden. (Och jag drömde om att träffa en kille där) Läste det på aftonbladet.se ni kan gå in dit och läsa hela historien själva. - God natt plc



Pengar

Nu har jag suttit inne nästan hela dagen och jag känner mig lite skamsen, så det är dax att gå ut och försöka att fixa lite pengar.
Måste skrapa och måla våran friggebod men jag hoppas det är värt det.
-
PLC Puss



Betsey johnson

Hej
under morgonen tittade jag på lite kläder på Internet och hittade en designer som gör jätte fina klänningar. Hon heter Betsey Johnson och är 67 år. Man kan inte riktigt tro att hon är så gammal.
hon gör klänningar som man aldrig kan drömma om och är alla lite prinsens lika. Jag skulle då vilja ha flera av klänningarna.
Skulle ni vilja ha nån av klänningarna?
-
PLC



bränd

Har legat i solen ett tag nu och och har nyss gått in för att äta mat.
men jag känner att jag skulle ha tagit på mig lite sol skydds kräm innan jag gick ut för nu är jag bränd på ryggen.
Nu har jag en stor rand av bhn på ryggen. Hoppas att det röda försvinner så man kan gå ut igen.
-
Vad händer i morgon söttisar?
Någon som vill komma förbi?
-
PLC



Sol

Hej alla solstrålar!!
I dag vaknade jag sent och var jätte trött men palrade mig upp i alla fall. Det var ju sol ute och det är sol nu. Väldigt härligt.
Har suttit i solen en tag nu och hoppas att jag har blivit lite brunare.
jag e som en liten blekfis som försvinner om jag står framför något vitt. Nee så vit är jag inte men mamma drukar soja med mig och säga "Jag blir bländad" då jag bara har linne och shorts på mig.
Lilla Nelly. Bilden är tagen förra året.
-
hoppas ni har en bra dag i solen och glöm inte bort att skriva några ord till mig så jag kan rita några kläder.
-
PLC



midsommar

Snart är det midsommar och det känns som om våren just har börjat. jag längtar tills värmen kommer hit. hoppas den kommer i alla fall till midsommar.
Vad har ni planerat till midsommar?
Jag ska nog vara hemma med familjen som vanligt. ska äta grillat och äta nån god efterrätt. Kanske spela spel se film, bli mygg biten. Jag är nog en av dom få i mon ålder som inte ska dricka.
PLC



I Want To...

Go To Japan
PLC



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!